0 0,00
0 items
No products in the cart.
Tinder fotoshoot

Tinder Fotoshoot

Een Tinder fotoshoot is tegenwoordig een ding, iedereen wil de beste matches krijgen op Tinder. Daarvoor moet je wel goede foto’s van jezelf hebben. Ik heb al honderden foto’s gemaakt voor zowel mannen als vrouwen om hun dating foto beter te maken. Mijn klanten ontmoeten meer en hogere kwaliteit mensen na het uploaden van mijn foto’s.

Ik ben jouw Tinder fotograaf in Amsterdam en Nederland!

Wie er boven de menigte wilt staan en meer likes wilt ontvangen lees dan vooral verder. In twee uur tijd kan ik voor jou de beste foto’s maken, waardoor jou dating foto er natuurlijker, spontaner en relaxed uit ziet.

Tinder Fotoshoot Amsterdam
Tinder Fotoshoot Nederland

Zit je op Tinder of welke dating app dan ook? Je foto’s zijn verouderd en al je foto’s zijn met vrienden? OH en plaats alsjeblieft geen foto met een vis! Ik kan je helpen.

Kies een van de tinder fotoshoot pakketten aan om jou Tinder foto weer up to date te maken.

Online Dating Profile Photography
5/5
45 minuten

Basis

Geen kleding aanpassing

1 locatie

5 foto’s bewerkt, geselecteerd door jou.

Levertijd binnen 7-10 dagen

Amsterdam Online Dating Photography
5/5
2 uur

Premium

2 kleding aanpassingen

2 locatie

15 foto’s bewerkt, geselecteerd door jou.

Levertijd binnen 7-10 days

Gebruik dit niet als dating foto!

Vaak genoeg heb ik klanten gehad (zowel mannen als vrouwen) die foto’s gebruiken van 6 jaar geleden of ze gebruiken groepsfoto’s met vrienden of familie. Naast dat ze dit soort foto’s gebruiken zijn de foto’s ook nog van erg lage kwaliteit of hebben ze een print screen gemaakt van hun Instagram foto.

Bovenstaande foto’s zullen alleen maar een negatief effect hebben op de kans dat iemand je een like geeft. Het is namelijk erg onpersoonlijk en de vrouw of man in kwestie heeft geen idee wie je nou bent.

Gebruik deze foto's als dating foto!

Wat moet je dan wel als dating foto gebruiken? Heel simpel, een foto van jezelf. Het klinkt misschien heel clich√©, maar de persoon die jou profiel ziet wilt in drie a vier foto’s kunnen zien wie jij bent.

Daarom is het zo belangrijk dat je hoge kwaliteit portret foto’s van jezelf hebt. Naast twee portret foto’s kan je nog een foto toevoegen van je sport of een vakantie die je gemaakt hebt. Gebruik alleen foto’s waar je zelf op staat!

Tinder Fotoshoot in Amsterdam
Dating foto

Hoe werkt een Tinder Fotoshoot?

Voordat we echt beginnen heb ik natuurlijk wat meer info nodig en vind ik het altijd belangrijk om de persoon te leren kennen. Daarom zullen we een kort gesprek via telefoon of e-mail hebben om jou style te bespreken, wat jij leuk vindt, locatie van de tinder fotoshoot en wanneer de tinder fotoshoot plaats vind.

Normaal doe ik mijn shoot in een urban omgeving of in een park, maar als jij een toffe locatie weet sta ik daar altijd voor open. Het gaat erom dat jij comfortabel bent tijdens de tinder fotoshoot.

Alle plekken waar de Tinder fotoshoot plaats vind liggen dicht bij elkaar. Daarnaast kan je ook een outfit wissel doen indien dit bij het pakket zit die jij gekozen hebt.

Tijdens de shoot maak ik tussen de 80 en 200 foto’s. Uit deze foto’s mag jij een bepaald aantal foto’s kiezen. Dit ligt aan het pakket dat jij gekozen hebt. Nadat je een selectie hebt gemaakt zal ik een kleur correctie uitvoeren en de foto bewerken zodat jij er op je best uit ziet!

Een tinder fotoshoot kan je in elke stad in Nederland boeken. Standaard vind de Tinder shoot in Amsterdam plaats, maar dit kan ook in Rotterdam, Den haag of Maastricht. Ik kan in elke stad de tinder fotoshoot komen doen.

Echter zitten hier wel extra reiskosten aan verbonden. Tijdens de fotoshoot zal er Engels gesproken worden.

Heb je nog vragen voordat je jou tinder foto gaat laten maken door een professionele tinder fotograaf?

Neem dan gerust Contact met me op of boek gelijk je Tinder Photoshoot!

error: This content is protected!